Mm..



"Den som talar illa om andra i din närvaro, talar illa om dig i din frånvaro."

      - så sant så!



Sjuk!

Då var det tydligen min tur att bli sjuk, här sitter jag med halsont och känner mig eländig och dan, snart börjar väl näsan rinna.. mmh. Jag har nog lite snorfobi så ni kan tänka er att jag har det rätt jobbigt när jag är förkyld, men det brukar jag lösa genom att plugga igen näsborrarna med papper (för snyter mig gör jag sällan, bara om det är riktigt nödvändigt). Och det värsta av allt med att vara förkyld - känslan av hur snoret stelnat i näsan på morgonen!

Ja kära nån, jag säger nå de.


Jaha.. något vettigare inlägg än såhär blev det visst inte...

... så det är nog lika bra att bara säga godnatt!

Söndag.

Jaha, det var den helgen... som, liksom alla andra helger, gick alldeles för fort.

Jag tycker egentligen att alla hjärtans dag är en ganska överskattad dag och det är väl ingen dag jag och min pojkvän brukar fira mer än någon annan dag.. vi firar vår kärlek varje dag (haha! nu överdrev jag, men nääästan). Men eftersom att alla hjärtans dag inföll en lördag iår så tog jag mig tid till att uppvakta min käraste lite extra - med frukost på sängen (hjärtformade pannkakor) och ett kärleksbrev och han blev så glad så! Sedan begav vi oss till en sjö i närheten och åkte skridskor tillsammans och till middag gjorde min älskling min favoriträtt - hans egna enchiladas, sååå godast!

Det blev en mysig dag :)







Slå till!

Är du singel och blir utan dejt till alla hjärtans dag? Lugn bara lugn, då är Claes precis den du söker (om du är RIKTIGT desperat):

http://www.hyrahyra.se/annons/hyr_en_pojkv%C3%A4n-70223

För endast 399:-/timmen är han din!

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta..


Vill ha..

Här sitter jag och suktar efter fina smycken. Har hittat en hel del sött från cocoo och är småsugen på dessa tre, särskillt hjärthalsbandet. Hm, förtjänar jag en alla hjärtans dag present från mig själv tro? Tjae, varför inte!



 www.cocoo.se



Godafton.

Jag tänkte att jag skulle slänga ihop ett blogginlägg men så fastna jag istället framför "Min man är transvestit" på 5an, en dokumentär om kvinnor som lever tillsammans med transvestiter. Och jag säger bara herre jösses, det här måste jag bara se.. !

Haha! Jag återkommer..

Sol!

Idag kikade solen fram och tänk vad lite solsken kan göra. Jag har varit på ett strålande humör (trots att det varit måndag och trots att jag haft en sprängande huvudvärk). Helt otroligt!

Under hela januari hade vi 7 soltimmar här i Stockholm, BARA 7 timmar! Det är inte konstigt att man är trött och allmänt hängig.




Perfumes!

Inte för att jag behöver några fler parfymer men Paris Hiltons Heiress doftar bara fööör ljuvligt!
Såhär luktar jag (när jag inte luktar svett och annan obehaglig kroppsodör, haha!) :

Burberry, Brit Sheer - I love! Är utan tvekan min favoritparfym, någonsin! Den används dagligen, både till vardags och fest.

Gucci, Envy Me - Denna har varit en favorit sedan länge. Fräsch doft av "pion, jasmin, rosépeppar, granatäpple, ananas, mysk", som dock inte varar särskillt länge (inte på mig iallafall), men är ändå enligt mig en tiopoängare.

Sarah J. Parker, Lovely - Använder jag väldigt sällan, det har blivit min reserv- och jag-ska-bara-in-till-stan-en-sväng-så-jag-behöver-inte-bry-mig-om-hur-jag-luktar  -parfym. Inte för att det är något fel på den, för gott doftar den.



Andra favoriter, som jag dock inte har (än), är bl.a: Dior Miss Dior Chérie ,Viktor & Rolf Flowerbomb och Versace Brigth Crystal. Favoritkillparfymen är lätt Armani Code (som min pojkvän förstås har, hihi).


Fredag imorgon.

.. IGEN? Härligt! Den här arbetsveckan gick för ovanlighetens skull snabbt.. och hyffsat smärtfritt. Jag har inga planer alls för helgen, jag tänker bara ta den som den kommer. Lite shopping ska jag iallafall se till att orka med (är lite småsjuk).

Jag ska alldeles strax slänga iväg en beställning på inget annat än en överfallsspray (www.bodyguard.se), vilket jag (och alla andra tjejer som inte har någon) borde gjort för länge sen. Jag har haft en tidigare men den har jag tappat och JÖSSES vilken skillnad det är utan den i fickan, jag känner mig verkligen H E L T försvarslös (vilket jag förmodligen är, klen som jag är)! Alldeles för många kvällar och nätter har jag varit rädd när jag varit ute och på väg hem - jag lyckas nämligen alltid stöta på obehagligt folk, men med en spray i fickan känner iallafall jag mig mycket, mycket tryggare.



Nog om det, nu ska jag avnjuta en kopp varm choklad och kolla på "Dolt under ytan" som går på 3:an, om den är värd att se? Har iallafall för mig att den är ganska läskig.


Püsshej så länge!


Phew..

.. jag har precis tagit itu med ett meterhögt (överdriver bara nästan) diskberg!
- som jag förövrigt hade sluppit om bara den där sketna hantverkaren hade kommit och kopplat in diskmaskinen idag precis som det var bestämt!

Och nu sitter jag bara här och försöker komma på något sött att ge min älskling i alla hjärtans dag present + något att ge honom på hans födelsedag som är veckan efter. Men det är svårt, jättesvårt faktiskt. Vi har ju varit tillsammans ganska länge nu och jag har helt slut på ideér. Jag gillar att ge bort personliga presenter, jag är inte den som springer på stan i sista stund och köper något bara för att utan jag vill att det ska finnas en tanke bakom det jag ger bort.

Annars tycker jag att en upplevelse är kul att ge bort (från t.ex liveit, boxexperience eller smartbox) Jag har både gett och fått många upplevelsepresenter och jag gav t.ex min pojkvän en box med en "flyglektion" i en stridsflygssimulator från liveit.se i julklapp (han vill bli pilot) och det uppsakattades verkligen.

Nä, vi får se vad det blir. Jag återkommer om jag kommer på några bra förslag på alla hjärtans dag presenter. Tjingeling så länge!


Jaha..

Jag hade fått för mig att en gös var en fågel.. men nu vet jag bättre.
Så, här mina vänner, HÄR har vi en gös.



Jag lider nog av någon form av tvångstanke. Hade jag inte googlat för att kolla om detta verkligen stämde hade jag förmodligen legat sömnlös inatt.


...godnatt!

Stressed!

Just nu hade det passat bra med lite semester från typ... allt!



Jag är stressad över mycket nu och det har tydligt märkts, särskillt denna vecka, både psykiskt och fysiskt. T.ex så har jag varit (ovanligt) klantig, allmänt okoncentrerad, haft svåra sömnproblem och en fruktansvärd (!) huvudvärk.

Det finns så mycket jag vill hinna med men det finns varken tid eller ork för något annat än jobb och tråkiga vardagssysslor. Hello fritid?

Men i helgen bestämde jag mig för att BARA ta´t lungt och BARA ha kul. Så, fredagskvällen spenderade jag tillsammans med min kära syster, vi var på en liten shoppingrunda och efter det middag på Café la Rose, übermys! (börjar bli en fredagstradition för oss med shopping och middag). Lördagen började med ytterligare en shoppingrunda, därefter middag hos pojkvännens föräldrar, och strax efter bar det av till Ambassadeur med tjejorna och där dansades det natten lång och jag verkligen shaked my stress away..

.. trodde jag! Nu sitter jag lik förbannat här med ångest över att lägenheten ser ut som en krigszon och över att det är måndag imorgon.

HA! Är det inte för härligt?


RSS 2.0