Vad i... !?

Lyckligt ovetandes om vilket snöoväder som väntade mig steg jag imorse upp ur sängen med (nästan) ett leende på läpparna. Som dock inte varade särskillt länge.

Varför ? Jo, utanför fönstret snöade det, och inte lite ! Jag som trodde att våren var på ingång. Tydligen inte. Dagen började med en halvtimmes promenad i snön och jag var allt annat än nöjd (eller särskillt torr) när jag kom fram till jobbet.

Imorgon fyller jag år och då vet jag precis vad jag ska önska mig när jag blåser ut ljusen på min tårta (som jag förhoppningsvis får) jag ska önska mig sol och värme.. och att den kommer illa kvickt !

 ... för jag står inte ut med kyla längre, jag är trött på att frusna fötter och vinterkläder.





Aj!

Som den hypokondriker jag är så har jag nu fått för mig att jag har fått en blodpropp i benet. Haft småont lite till och från i ca 2 veckor nu och de senaste dagarna har det blivit värre. Ska åka till närakuten imorgon för och kolla upp vad de kan vara, annars kommer jag bara gå omkring och vara nojjig.





Nitar.

Jag gillar verkligen nitmodet (i lagom mängd!), särskillt på skor. De här hade mer än gärna fått flytta hem hos mig (Nelly, Burberry Prorsum och Gucci). Om det är någon som vet om det finns några liknande som är något billigare så får ni gärna hojta till!





Enligt min pojkvän, som är måttligt road av mitt intresse för skor, får det inte plats med fler här hemma. "Ett par in - ett par ut!" säger han när jag kommer hem med ett par nya. 

 Har karln aldrig hört ordspråket "Finns det hjärterum så finns det stjärterum"?!


Shame on me!

Rackarns vad dålig jag har blivit på att uppdatera bloggen. Det får det bli ändring på, jag vill ju inte göra alla mina (..2?... okej 1) trogna läsare besvikna, haha! Men inte nu och inte idag..

..för nu ska jag kasta mig i armarna på min älskade som precis kom hem.

RSS 2.0