Så bäst!

Jag sitter här och roar mig med att kolla på "Situation Magnusson"-klipp och jag verkligen tjuuuter av skratt.




Två favoriter,
http://se.youtube.com/watch?v=xAnqHTdJnwI
 &  http://se.youtube.com/watch?v=VFfQ6n0foEl


?

Jag har en vägg här hemma som stått och väntat i evigheter på att bli tapetserad. Men det blir liksom aldrig av. Då vi inte hittat någon tapet som känts "Åsa och Tobias" kan det lika gärna vara som det är tycker vi. För tro inte att vi är dem som nöjer oss med någon tråkig tapet med något orientaliskt mönster (som alla har.. så ute!?) eller en café latte fondvägg, nehedå!


Så istället funderar jag på denna:

Kääärlek! Bilden ovan är en närbild, på avstånd ser den oskyldig ut med blommor och blad, men kommer man lite närmre så kan man skymta både den ena och den andra sexställningen, lite småsnuskig så där... helt i min smak! HA!


 


Loooser!

Det råder en aningen spänd stämning mellan mig och min pojkvän och orsaken till detta är inget annat än "Fifa 09". Det var säkert 10 år sedan jag spelade ett fotbollspel senast, men så har vi nu tillbringat lördagskvällen med bl.a just detta. Vilket i och för sig har varit jätteroligt. Men det roligaste var ändå att jag vann! Inte en, utan flera gånger och detta gjorde förstås min pojkvän smått frustrerad.


Han är för söt han.


Hm.

Jag vet inte vad jag ska säga..


  
                                                                   .. förutom  att jag skäms en gnutta!



Vars bär det av?

Då jag och min kära pojkvän har bestämt oss för att stanna hemma i Sverige i sommar och tillbringa semesterveckorna i skärgården (och i hans nya båt) funderar vi på att åka iväg på en romantisk weekend snart (istället för att åka iväg på den där längre resan vi annars skulle planerat för sommaren) Men frågan är bara vaaars?



Kanske Venedig eller Paris?
.. eller någon annanstans?

I love it!




Alla som känner mig vet att jag är barnsligt förtjust i chokladpudding och jag skäms nästan över att tala om att jag i helgen har hivat i mig sex stora skålar av denna gudomligt goda sörja av choklad.. alldeles själv! 

Snälla, stoppa mig någon!

Ljuvliga!

Nu har jag ännu en större anledning till att längta efter värmen och våren (se förgående inlägg)  Dessa skönheter har jag precis klickat hem från haléns, är dem inte söta så säg!



Vår.

Nu får det vara nog! Jag är trött på den här sketna kylan, jag vill ha vår.. och jag vill ha det NU!


RSS 2.0