...


Jag - "Det här blir tredje paret strumbyxor jag slänger ikväll!"
Älskling - (grymtar något oförståeligt till svar)
Jag - (fortsätter) "..jag hann bara använda dem en gång innan jag fick en maska!" (svindyra, btw!) 


I samma sekund fick jag en briljant idé och slängde strumpbyxorna över huvudet och ...tada! så blev måndags- och tvättkvällen liiite roligare! :-)




Jag fick åtminstone fylligare läppar och slätare hud..

Vill ha meeer helg !

Midsommaraftonen var kanon! .. bortsett från att det regnade största delen av dagen, att vi glömde jordgubbarna hemma, att tältet som min syster och hennes pojkvän skulle sova i hade möglat sönder, att myggen tyckte om mig liiite för mycket ! .. så var det för jävla mysigt!

Idag åkte jag och älsklingen ut på sjön igen och kollade på Volvo Ocean Race på Kanholmsfjärden. Vi såg inte så mycket därifrån vi ankrade men vi hade det hur skönt som helst i solen och jag fick chans att ta igen lite solbränna :-)


(Jag fick tjänsten jag skrev om i ett tidigare inlägg, så det blir inte mycket ledigt för min del i sommar. Imorgon börjas det, wish me luck!)


Godnatt !


Midsommar imorgon.

Morgondagen ska firas på en mysig skärgårdsö tillsammans med min älskling, min syster och hennes pojkvän.



Såhär glad var jag förra midsommaren..
(Ursäkta mitt censurerad ansikte, jag gjode en motbjudande min som jag vill skona er ifrån.) ;D



Ha ha !

Ni har väl inte missat Peter Magnusson i "Blomstertid" (torsdagar tv 4, kl. 22.40) ?

Del 4. http://tv4play.se/noje_och_humor/blomstertid?videoId=1.1042565




Bild: Google, TV 4.


Bikini.

Trots pissvädret har jag ännu inte gett upp hoppet om att snart (väldigt snart förhoppningsvis) få användning av min nya söta bikini (New Yorker).

Åh, så jag längtar efter sommar'n.. och skärgår'n!





På torsdag är det min sista dag på jobbet. Jag har blivit erbjuden en annan tjänst på samma företag (som jag tror skulle passa mig perfekt!) MEN vi är fyra som slåss om samma tjänst och bara en utav oss kan få den. Om jag inte får den har jag lovat mig själv att vara ledig resten av sommaren. Det är jag värd! Det har varit en hektisk vinter och vår. Jag hoppas att resten av 2009 kommer bli något lugnare och förhoppningsvis får jag en TILLSVIDAREanställning i höst. Jag är ganska trött på att vara konsult, det är inte längre kul att komma till nya ställen var och varannan månad och ständigt behöva leta nya jobb, komma till nya arbetsplatser och arbetskamrater (som man ändå vet att måste lämna om någon månad eller två). Vill sååå gärna få något fast snart!

Well, vi får se hur det blir :-)


Sommarn?

Vart tog du vägen?

Jag vill sola, bada och äta mjukglass... men det är inte lika roligt att göra det utan dig :-(



Förrförra helgen i skärgården.

RSS 2.0